Activiteiten

          

Samenkomsten:

Op zondag houden we twee samenkomsten rondom de Bijbel. We luisteren, zingen en bidden.

Na de diensten is er gelegenheid voor vragen en/of een gesprek. De samenkomsten beginnen om 9.30 uur en 15.30 uur en worden gehouden in het kerkgebouw aan de Prinsesselaan 6-1 in Emmen

      
                                

Bijbelstudie

Maak eens kennis met de Bijbel: het meest gelezen boek ter wereld. Velen hebben er troost voor leven én sterven in gevonden. Wil jij ook meer weten van de Bijbel? We houden Bijbelstudie voor beginners. Loop maar eens binnen voor meer info.

Inloop

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor, wat gezelligheid of een praatje wilt maken, dan ben je altijd welkom in De Hoeksteen. Ook als je je even wilt terugtrekken met een krant of boek. De koffie is altijd vers en gratis. Kom eens binnen!  Op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend voor iedereen van 13.30-16.30 uur. Graag tot ziens!

Spreekuur

Zie je het soms misschien niet meer zo zitten? Er kunnen in het leven dingen gebeuren die we moeilijk alleen kunnen verwerken. Kom gerust eens langs voor een luisterend oor. We willen je ook helpen bij het zoeken naar goede hulp. Loop gewoon binnen of maak een afspraak.

Kledingverkoop

 

Kledingverkoop

Bent u op zoek naar tweedehands kleding? Loop dan nu binnen in "De Hoeksteen" en kijk of u iets kunt vinden. De artikelen die te koop worden aangeboden zijn dames-, kinder- en babykleding, schoenen en tassen. Prima kwaliteit en voordelige prijzen. Kom kijken naar de koopjes.

 

Creamorgens

en

Crea avonden

Welkom op een morgen of avond voor een creativiteit in het Inloophuis.