Open dag

 

                           

Goed  nieuws uit Emmen

Op D.V. zaterdag 28 september van 10.30 uur tot 13.30 uur is er zoals ieder jaar de landelijke open dag van de Evangelisatie, ook  op de evangelisatiepost in Emmen. Deze dag is bedoeld als een moment van onderlinge ontmoeting met evangelist C. van  Drunen, bezoekers en achterban. Kom gezellig koffie drinken en lekker wat eten. Er is gebakken vis, een broodje gezond en nog veel meer voor een klein prijsje op de markt bij de kerk aan de Prinsessenlaan.

We hopen u ook te ontmoeten in onze nieuwe Kringloopwinkel, op loopafstand van de  kerk, waar koffie en cake voor u klaar staat en een lekkernij voor de kinderen. Ook  voor de kinderen is er iets leuks te doen. De winkel staat in het centrum in de Hoofdstraat op nummer 88, is vijf dagen open, dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 uur tot 16.00 uur en woensdag en donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. De etalage heeft een uitnodigende uitstraling.

Het assortiment bestaat uit brokante, prullaria, kleinmeubelen, boeken, speelgoed en kleding, waaronder ook veel nieuwe artikelen en kleding, geschonken door bedrijven.
Ook is er een leesruimte en koffiehoek en fietsreparatiehoek.  En natuurlijk de crearuimte, waar allerlei cursussen en workshops worden gegeven.
De bezoekers zijn zeer tevreden, we krijgen met regelmaat te horen:  “Wat hebben jullie een mooie winkel”. De bezoekers  brengen zelfs spullen of we kunnen ze op halen, ook geven ze zich spontaan op voor een activiteit. Als team vrijwilligers zijn wij dan ook heel enthousiast.
We proberen er samen een mooie, nette en fijne winkel van te houden, waar altijd de koffie klaar staat en er tijd is voor een gesprek.

Wij kijken uit naar uw komst!

 

De Kringloopwinkel is op deze dag open van 10.30 uur tot 16.00 uur.

 

Gerrie Sanderman, bedrijfsleidster winkel

Anita de Vos, coördinator activiteiten en cursussen

 

foto_5440.jpgfoto_5502.jpgfoto_5503.jpgfoto_5504.jpgfoto_5505.jpgfoto_5506.jpgfoto_5507.jpgfoto_5511.jpgfoto_5509.jpgfoto_5510.jpg