Zie je het soms misschien niet meer zo zitten? Er kunnen in het leven dingen gebeuren die we moeilijk alleen kunnen verwerken.

"Wat zijn er veel persoonlijke problemen op deze wereld. De één  draagt een ziekte of psychisch lijden met zich. Bij een ander zijn er problemen met geld of alcohol waardoor iemand bijv. in een traject van schuldsanering komt. Een derde kent de kracht van verslaving en/of voelt zich eenzaam. Zo zijn er tientallen voorbeelden te noemen van persoonlijke problemen. Het nieuws en de kranten staan er bol van, zij kunnen u echter niet helpen. De oorzaak van dit alles komt door onze zonden. Als dat beleefd wordt durven wij niet met 1 vinger te wijzen naar iemand. Wij kunnen u geen financiële hulp bieden, maar wel een luisterend oor. En wie weet mogen wij een richtingwijzer zijn voor professionele hulp. Nog groter zou zijn als we een middel mogen zijn om te wijzen naar de beste dokter, de Heere Jezus."

Kom gerust eens langs voor een luisterend oor. We willen je ook helpen bij het zoeken naar goede hulp. Loop gewoon binnen in de kringloopwinkel "Bij de Tijd" , maak een afspraak of stel een vraag via deze pagina.